Info

Hur beställer jag?
Skicka e-post till info@ljudbalans.se och ange vilken eller vilka produkter du vill köpa, eventuell tjocklek och i vilka mått.
För att beställningen ska gå igenom krävs beställarens kompletta uppgifter via e-post. Ange: namn, leveransadress, telefonnummer, e-post och hur du vill betala (se nedan). Gäller beställningen ett företag ange dessutom faktureringsadress samt organisationsnummer. Observera att du måste ha fyllt 18 år för att handla hos Ljudbalans.

Priser
Samtliga priser är i svenska kronor och exklusive moms (25 %). Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, valuta-, pris- och skatteförändringar.

Frakt
Alla priser är utan frakt om inget annat anges. Samtliga kollin skickas med företagspaket om ej annat anges vid beställning. Det krävs att någon finns på plast för att ta emot försändningen. Finns ej någon på plast kan tilläggsfrakt komma att debiteras. Frakten varierar beroende på paketets vikt och storlek. Vid ej uthämtade paket debiteras kunden kostnaden för frakter och dess omkostnader samt 10 % av beställningens värde. För kundanpassade produkter som tex. kapade tyger debiteras hela summan. Paket skickas oförsäkrade om inget annat anges i beställningen. Faktsätt/fraktbolag ombesörjes av oss åt kunden eller alternativt om du som kund har eget konto hos en transportör går det bra att maila över frakthandlingar. Kunden ombesörjer upphämtning i detta fall. Våra villkor är fritt vårt lager. Detta innebär att kunden ansvarar för godset så fort det lämnar vår lastkaj. Vi tar inget ansvar för godset efter det lämnat oss. Det finns försäkringar som täcker förluster i samband med försvunnet gods. Meddela oss om försäkring ska tecknas. Vid brådskande transporter begär att godset skickas med express.

Betalning
Betalning sker mot postförskott eller mot faktura (endast företag som går igenom kreditupplysning). Postförskottsavgiften tillkommer om du väljer postförskott om inget annat anges. För närvarande är den ungefär 69 kr för paket inom Sverige.

Om du hämtar materialet och betalar kontant tillkommer naturligtvis inga kostnader för frakt.
Kredit eller betalkort kan Ljudbalans tyvärr inte ta emot i dagsläget. Om du väljer att själv hämta upp materialet så kommer vi överens om datum och tid. Lager finns utanför Jönköping.
Endast företag faktureras och då gäller 30 dagars betalning (efter ok kreditupplysning). Önskas något annat, kontakta oss innan fakturering.

Erbjudanden
Ibland dyker det upp erbjudanden som t ex lätt smutsad akustikduk, stuvbitar eller visningsexemplar. Dessa produkter beskrivs på ett seriöst sätt med eventuella brister och de köps sedan i befintligt skick. Ingen returrätt.

Om du inte är nöjd?
Kontakta alltid Ljudbalans innan eventuell reklamation sker, annars är reklamationen inte giltig. Därefter ska materialet skickas tillbaka inom 14 dagar från uthämtandet. Kunden står för frakt och eventuella emballage- och omkostnader. Ljudbalans betalar tillbaka materialkostnaden till dig när returen anlänt till lagret. Om materialet är skadat, trasigt eller smutsigt debiteras du för det, så packa det med omsorg. Om leverans inte sker till dörren på lagret tillkommer en hämtavgift på 200 kr för hämtning på utlämningscentral. Den som framställer ev tryckfärdiga original har ansvaret för att detta görs på rätt sätt.

Hur kan Ljudbalans sälja kvalitetsprodukter till så förmånliga priser?
I Ljudbalans affärsidé är det centrala målet att hålla låga omkostnader för att erbjuda kunden konkurrenskraftiga priser på kvalitetsprodukter inom ljudoptimering, textil och övriga produkter. Detta kan uppnås genom att Ljudbalans inte jobbar med mellanhänder vid inköp och att lagerkostnader minimeras.

Vad är Ljudbalans och vilka handlar från oss?
Ljudbalans affärside består av att sälja kvalitetsprodukter inom ljudoptimering, offentliga lokaler, event och mässa/monter till konkurrenskraftiga priser. I Ljudbalans kundkrets finns bl a professionella musikstudios, festivaler, byggbolag, skolor, biosalonger, hi-fi entusiaster, eventbolag, arkitekter, teatrar, band, inredare, orkestrar, hotell och offentliga miljöer mlf.

Det finns mängder av sätt att ljudoptimera ett rum på. En del är sätt är bra medan andra fungerar mindre bra och dessutom tycker vi inte lika om ljud. En del vill ha reflexer från ett håll, andra vill ha mer bas o s v. Om du vill bygga en professionell studio, köp gärna material här, men tag kontakt med en professionell studiobyggare för optimalt utnyttjande av de produkter du köpt. Det är viktigt att komma ihåg att olika lokaler har olika förutsättningar.

Här hittar du våra pdf:er och produktblad:

Ljudabsorbent MineralSinus.
Dekomolton 300 cm bred.
Dekomolton 260 cm bred.
Dekomolton 130 cm bred.
Scenmolton
Festivalarmband och vävda armband.
Greenscreen och övriga chromakey-produkter.
Ljudabsorbent med eget motiv.