Festivalarmband och eventmaterial

Festivalarmband

Ljudbalans festivalarmband och andra eventprodukter har tagits över av Eventgross AB. Klicka här för att se deras festivalarmband. Där finns också en mänga andra artiklar till festivaler och event. De importerar festivalarmband och entréarmband direkt från tillverkare. Eventgross kan erbjuda plast, vinyl, tyvek och vävda tygarmband med metall- eller plastplomb. De levererar tryckta eller otryckta armband till stora och små evenemang i hela Norden. Produktblad festivalarmband.

Vävda tygarmband går att få med metallplomb eller vår mycket enkla, snabba och säkra plastplomb. Bara att trä armbandet över handen, dra plomben mot handleden. Klart!

Färgkartor
Färgkarta neutrala tyvekband
Förtryckta festival- och tyvekband

Festivalarmband
Vävt festivalarmbandFestivalarmband
Festivalarmband med plastplomb

Nyckelband, Logoband

Platt nyckelband på 20 mm bred eller tubvävt nyckelband på 10 mm och en längd på 900 mm. Du kan välja färg på bandet och säkerhetslås samt kabinkrok är med i priset. Vi har mängder med andra tillbehör som mobilfäste, snabbfäste, plastficka etc.

Nyckelband

Insynsskydd till festival och byggen

Ett insynsskydd till staket på både festivaler och byggarbetsplatser skapar en snygg inramning av områden samtidigt som man på ett bra sätt skapar ett insynsskydd. Vi har ett flertal varianter på både tryck och enfärgad textil. En del passar för mindre sträckor medan andra passar till att klä in hela områden med. Staketintäckningar levereras till många event och festivaler och är ett bra sätt att visa upp sin logotyp och namn på, eller varför inte sina sponsorer?
Det finns insynsskydd både till kortare tids användning och för längre tid.

Insynsskydd till staket runt festival

Högtalarvepor

Tryckt eller enfärgade högtalarvepa speciellt framtagen för scener både utomhus och inomhus. Nätväven påverkar inte ljudet, varken i de höga eller låga frekvenserna. Detta gäller även vid regn. Nätväven är vattenavstötande och flamskyddad enligt DIN4102 B1. Svart eller vit grundfärg. Det är möjligt att heltrycka om du vill ha annan färg eller ett heltäckande motiv. Fråga oss om du vill titta på mätvärden för våra högtalarvepor.

HögtalarvepaHögtalarvepa

Nätväv till scener och PA-torn

Nätväv till att klä in utsidan av scener eller mixertorn med. Finns i olika tätheter som släpper igenom olika mängder luft. På så sätt kan du enkelt styra hur mycket vindfång du vill ha. Det finns även en variant som du inte ser igenom. Väven är vattenavstötande och levereras antingen UV-skyddad eller flamskyddad.

ScenvävScenväv

Skydd för mark

Plastväv som skyddar marken från ett allt för hårt slitage. Kan användas vid olika typer av evenemang utomhus. Plastväven rullas ut och förankras i marken med jordankare. Du kan snabbt och enkelt städa och räfsa upp skräp. Växtligheten under väven får solljus och vatten samt kan andas vilket gör att gräset ser bra ut direkt efter att nätväven rullats ihop. Markskyddet har ett inbyggt halkskydd och är vattentåligt. Du kan också trycka ett eget motiv på väven.
Bredd: 4 meter. Färg: grå.

Tryckt Backdrop

Ljudbalans har två olika kvalitéer av tryckta bakgrunder som passar olika ändamål. Båda kvalitéerna är tillverkade i flamskyddad och skrynkelfri textil. Levereras kompletta med värmeskurna och fållade kanter samt öljetter upptill om så önskas.
Kan även beställas i hålad textil som ofta används framför högtalare. (för mer info och pris se under fliken Textil)

Backdrop med tryck
Backdrop med tryck

Enfärgad Backdrop

Backdrop i kraftig och flamskyddad scenmolton. Välj mellan öljetter, knytband eller kardborre i ovankant för en enkel uppsättning. Kanterna fållas för att tåla många upp- och nermonteringar.
Färger: svart (ljustät), antracit, skiffergrå, ljusgrå, royalblå, carpet blue, bordeaux, röd, vit och natur. (för mer info och pris se under fliken Textil)

Enfärgad backdropBackdrop i scenmolton

Flamskyddad textil

Flamskyddad textil på löpmeter till scener, montrar, event, mässor, aulor mm. Se under fliken Textil för mer info.